NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNA CIFRA: Evo koliko će Brescija isplatiti Balotelliju ukoliko postigne 15 golova...

NEVJEROVATNA CIFRA: Evo koliko će Brescija isplatiti Balotelliju ukoliko postigne 15 golova ove sezone!

Kroz povijest smo bili svjedoci mnogih igrača koji su zahtijevali ogromne plate prilikom dolaska u nove klubove, ali su često bili neuspješni i ostavljali svoj tim na cjedilu mnogo puta.

Brescija nudi Balotelliju nevjerovatan bonus

U tim slučajevima, čelnici klubova su im nudili baš suprotno, odnosno niske plate, te ogromne bonuse koje bi dobijali u zavisnosti od njihovih izvedbi na terenu. Jedan sličan slučaj je definitivno povratak Marija Balotellija u Seriju A proteklog ljeta.

On je odlučio doći u Bresciju, koja je znala da dovodi jako talentiranog igrača, koji je često znao praviti probleme gdje god je igrao. Reprezentativac Italije je kroz svoju karijeru imao jako zanimljive bonuse u ugovorima.

Jedan od najzanimljivijih je svakako onaj u ugovoru sa Liverpoolom, po kojem je trebao dobiti čak milion eura ukoliko ne dobije crveni karton više od tri puta u sezoni. Srećom, bonus koji ima u ugovoru sa Brescijom ima puno više smisla.

Kako izvještava Football Italija, čelnici kluba su pristali isplatiti mu bonus od četiri miliona eura ukoliko ostanu u Seriji A ove sezone, te ukoliko on postigne 15 ili više golova. U izvješću također piše kako Balotellijeva godišnja plata trenutno iznosi oko milion eura, te će svakako imati ogromnu motivaciju da aktivira taj bonus.

Međutim, pored novčane motivacije, njega vjerovatno također motivira i mogući povratak u reprezentaciju Italije. Otkako se vratio u Seriju A pretrpio je nekoliko povreda i imao nekoliko suspenzija, te je postigao tek jedan gol u dva odigrana nastupa. Nema sumnje kako bi ga mnogi ljubitelji nogometa voljeli vidjeti u vrhu napada Italije na Europskom prvenstvu sljedeće godine, tako da ostaje da vidimo što će učiniti nakon pauze.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!