NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNA CIFRA: Iz Napolija poručili Unitedu koliko traže za Koulibalyja!

NEVJEROVATNA CIFRA: Iz Napolija poručili Unitedu koliko traže za Koulibalyja!

Ukoliko Manchester United planira dovesti Kalidoua Koulibalyja iz Napolija predstojećeg ljeta, morat će platiti pravo bogatstvo.

Manchester United želi Koulibalyja

Navodno, riječ je o cifri od čak 110 miliona funti, što bi bio novi transfer rekord ‘Crvenih vragova, koji su ga pokušali dovesti i u zimskom prelaznom roku, ali su tada ponudili tek 80 miliona funti.

Kako izvještava Sunday Express, do transfera neće doći ukoliko ne plate točno 110 miliona eura. Trener Napolija Carlo Ancelotti prije dva tjedna je izjavio kako će Senegalac ipak ostati u Napulju.

Rekao je: “Imam tim koji je već dobro strukturiran i ima prostora za napredak, čak i mladi igrači. Imamo sjajne igrače na ključnim pozicijama, okosnica tima je tu, dva odlična golmana, pouzdani defanzivci sa fenomenom kao što je Koulibaly, dobar vezni red. Svi mogu još dosta napredovati, uz ciljanja ulaganja. Velika imena će ostati, Napoli nije prisiljen prodavati kako bi zaradio.”

S druge strane, Ole Gunnar Solskjaer je u potrazi za novim centralnim defanzivcem i po svemu sudeći netko od trenutnih igrača na toj poziciji će morati otići. Jedan od onih koji će najvjerovatnije napustiti Old Trafford je i Marcos Rojo, a odlaske brojnih igrača je potvrdio i Solskjaer, koji je rekao: “Sljedeće sezone će biti opstanak najboljih, tako da moramo biti nemilosrdni. Potrebni su nam igrači koji će nas povesti na pravi put.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!