NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNA GESTA: Iz Intera poslali sjajnu poruku Lionelu Messiju nakon što su...

NEVJEROVATNA GESTA: Iz Intera poslali sjajnu poruku Lionelu Messiju nakon što su saznali da neće igrati u srijedu!

Prema svemu sudeći, zvijezda Barcelone i po mišljenju mnogih najbolji igrač na svijetu Lionel Messi sa terena će odsustvovati oko mjesec dana nakon povrede ruke na sinoćnjoj utakmici protiv Seville.

Inter pružio podršku Messiju

On je teren napustio u 26. minuti, nakon što je podijelio asistenciju već u drugoj minuti, te postigao gol u 12. minuti, a njegov tim je na kraju slavio rezultatom 4-2.

[su_bet365_koeficijenti]

Nakon utakmice na službenoj klupskoj stranici je potvrđeno kako će Argentinac odsustvovati oko tri tjedna, što znači da neće zaigrati sve do utakmice protiv Atletico Madrida, koja je na rasporedu 24. novembra. 31-godišnjak će u narednom periodu propustiti El Clasico, koji se igra sljedećeg vikenda, kao i utakmice protiv Intera u grupnoj fazi Lige prvaka, od kojih se prva igra već u srijedu.

Katalonci će na na Camp Nouu ugostiti Nerazzurre, koji su također slavili u prve dvije utakmice grupne faze, dok je uzvrat na Giuseppe Meazzi na rasporedu 6. novembra. Pored toga što su u Barceloni razočarani neigranjem Messija na ovim utakmicama, i u Interu su također. Naime, iz talijanskog velikana su poslali poruku podrške 31-godišnjaku. Na službenom twitter profilu su napisali: “Žao nam je zbog tvoje povrede i nećemo moći igrati protiv tebe u narednih nekoliko dana. Uvijek je čast igrati protiv najboljeg. Budi jak Leo.”

Utakmica u srijedu je jako bitna za obje ekipe, s obzirom da su izjednačeni po broju bodova u grupi B. Iako će Interu bez sumnje biti lakše s obzirom da neće biti Messija, Barcelona je i dalje favorit. Lionel Messi je u nevjerovatnoj formi u Ligi prvaka ove sezone, baš kao i u svim ostalim takmičenjima, te je već postigao pet golova u samo dvije odigrane utakmice. Bit će jako zanimljivo vidjeti kako će se Barca snaći bez njega, a zamijeniti bi ga mogao Ousmane Dembele ili Malcom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!