NaslovnicaVijestiNevjerovatna i apsolutno rekordna plata za trenera Dinama: Modri pomijeraju granice na...

Nevjerovatna i apsolutno rekordna plata za trenera Dinama: Modri pomijeraju granice na ovim prostorima!

U ekipi Dinamo Zagreba slave potpisivanje novog ugovora s Nenadom Bjelicom. Hrvatski stručnjak će na klupi hrvatskog prvaka više zarađivati od mnogih trenera u najjačim ligama.

Dinamo Zagreb ostaje u rukama Nenada Bjelice. Ekipa prvaka Hrvatske, koja je ove godine u Europskoj ligi ispisala prekrasnu priču, od naredne sezone će u ligi, ali i u Ligi prvaka te ka ostalim ciljevima, krenuti sa trnutnim trenerom kluba.

ZVIJEZDA BUNDESLIGE PRIZNALA: Istina je, postigao sam dogovor sa Borussijom Dortmund!

“Zbog naše vizije i strategije, Nenadu Bjelici smo ponudili dvogodišnji ugovor, kao što to rade veliki klubovi”, rekao je predsjednik Dinama Mirko Barišić.

Bjelica će tako ostati u Zagrebu, gdje i sada zarađuje oko milijun eura godišnje, što je veća plata nego u mnogim klubovima iz najjačih europskih liga. Novi ugovor donijet će mu i do 1,5 milijuna eura godišnje, što je više nego što zarađuje hrvatski selektor Zlatko Dalić, koji radi za milijun eura godišnje.

Igor Bišćan trenutno ima godišnju plaću u Rijeci od 250.000 eura, dok Siniša Oreščanin radi u Hajduku za 120.000 eura godišnje.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!