NaslovnicaVijestiNevjerovatna izjava Luis Enriquea nakon što je Messi promašio penal

Nevjerovatna izjava Luis Enriquea nakon što je Messi promašio penal

Nevjerovatna izjava trenera Barcelone Luis Enriquea nakon još jednog promašenog penala Lionel Messija. Naime, Luis smatra da Lionel Messi i dalje nije sa ove planete, uprkos tome što je promašio još jedan penal u nedelju, u pobjedi Barce nad Levanteom, rezultatom od 4-1.

Lionel Messi

Četiri puta osvajač Ballon D’Or-a je postigao dva gola na Camp Nou – uključujući i penal, ali je promašio još jedan u 75. minuti, negirajući priliku za hat-trickom.

Messi je, prema pisanju Mirrora, do sada promašio 16 od 72 penala za Barcelonu – ostavljajući ga sa iznenađujuće lošim procentom postizanja penala, samo 78%.

Međutim, Enrique vjeruje da Argentinac nije ništa manje fenomenalan zbog promašenih penala.

“Promašeni penali ne čine Messija ljudskim bićem”, rekao je trener Barce.

“Onda je postigao dva gola i jednu asistenciju. Lionel u sebi ima vrlo malo ljudskog. Ja i dalje mislim da on nije sa ove planete.”

Barcelonin četvrti gol protiv Levante-a postigao je Messi u 90. minuti, što sugerira na šta je Enrique mislio.

Pokupio je loptu 30 metara od gola, nakon toga prešao nekoliko defanzivaca Levantea i zatresao mrežu. Možemo reći tipično za Messija, ali ipak još uvijek sjajno.
Kladjenje forum
[touchcarousel id=’1′]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!