NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNA IZJAVA MBAPPEA: Žalim zbog toga što nemam...

NEVJEROVATNA IZJAVA MBAPPEA: Žalim zbog toga što nemam…

Mladi Kylian Mbappea u PSG je stigao iz Monaca na jednogodišnju posudbu s tim da naredno ljeto ga obavezno PSG mora kupiti za 180 miliona eura.

Mbappea

Nakon Neymara, koji je koštao 222 miliona eura, ovaj mladi nogometaš će biti drugi najskuplji igrač u historiji nogometa. Neymar i Mpabbe su ove sezone zaista u fantastičnoj formi.

Dvojac je ove sezone zabio zajedno 18 golova u prvenstvu, te PSG ima devet bodova više od Monaca i Lyona, dok su u Ligi prvaka osovjili grupu, a u knock-out fazi PSG ispred sebe ima veliki test – čeka ih Real Madrid.

[su_live_koeficijenti_v2]

“Kada sam stigao u PSG Neymar me gledao kao na mlađeg brata, te mi je pomogao da se uklopim. Nije mi dozovoljeno da puno izlazim, pa zbog toga pozovem prijatelje kod sebe u stan. Tu pričamo, zabaljavmo se i radimo dosta stvari koje nemaju vezu s nogometom”, rekao je Mpabbem – te nastavio:

“To su jedini trenuci kada se i ja osjećam kao normalan tinejdžer. Za kratko vrijeme sam postao dobar nogometaš, te sam zbog toga preskočio taj dio mladosti. Moram priznati da mi je poprilično žao zbog toga…”

[su_no1forfootball]

Mladi nogometaš je u posljednih pet utakmica za PSG postigao četri gola. Nogomet se ne može uporediti ni sa jedinim poslom, smatra maldi nogometaš.

“Nikada neću shvatiti one koji kažu kako se žrtvuju puno kako bi postali dobri nogometaši. Za mene – prva žrtva je ustati rano ujutru, te otići na posao u nekom uredu”, rekao je na kraju Mpabbe.

PSG trenutno se nalazi na prvoj poziciji Ligue 1 sa osvojenih 47 bodova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!