NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNA TUŽBA: Pogledajte koliku odštetu odvjetnik traži od Ramosa!

NEVJEROVATNA TUŽBA: Pogledajte koliku odštetu odvjetnik traži od Ramosa!

Real je postao novi-stari prvak Europe, a ne stišava se bura nakon ozljede Salaha i tvrdnji da ga je Ramos namjerno ozlijedio, zbog čega je podnijeta nevjerovatna tužba od strane jednog egipatskog odvjetnika.

Real Madrid svladao je Liverpool 3:1 i po treći put uzastopno se popeo na tron Europe, junak utakmice bio je dvostruki strijelac Gareth Bale, postigavši spektakularan pogodak makazicama, koji je možda i najljepši u povijesti finala Lige prvaka, te još jedan nakon izuzetno loše reakcije Lorisa Kariusa.

I pored fenomenalnog gola Velšanina, golman Liverpoola Loris Karius mu je ‘ukrao show’ i glavni je ‘junak’ (na njegovu i na žalost Redsa, negativni) duela u Kijevu.

[su_no1forfootball]

Osim katastrofalne intervencije kod trećeg gola, napravio je neshvatljivu grešku i kod prvog, kada je kod dodavanja lopte rukom pogodio Benzemu, od kojeg se lopta odbila u gol.

Pored Kariusovih grešaka, veliki problem za Liverpool bilo je i odsustvo njegovog najboljeg igrača Mohameda Salaha. Egipatski napadač je doživio ozlijedu ramena poslije okršaja sa Sergiom Ramosom, pa je zbog toga iz igre morao izaći već u 30. minuti. Salah je uplakan izašao sa terena, a to je itekako utjecalo na njegov tim.

Egipatski su mediji bili bijesni nakon finalne utakmice Lige prvaka između madridskog Reala i Liverpoola (3:1) zbog ozljede svog miljenika Mohameda Salaha.

Sergio Ramos je zbog svog starta proglašen mesarom, krvnikom, a zazivana je i božja pravda nad njim. Jedan je egipatski odvjetnik otišao pak korak dalje i uputio tužbu protiv Ramosa. Odšteta? Sitnica…

Izvjesni Bassem Wahba potražuje od španjolske zvijezde milijardu eura kompenzacije, piše Goal.com. ”Čim je završila utakmica, podnio sam žalbu FIFA-i, ali i tužbu na sudu jer je Ramos namjerno ozlijedio Mohameda Salaha i treba biti kažnjen za to!”, poručio je ovaj odvjetnik.

”Ramos je poznat po tome da ozljeđuje ljude. Trener ga je upotrijebio da izbaci Salaha iz dvoboja stoga potražujemo milijardu eura”, ističe odvjetnik.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!