NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNE PREMIJE: Plasman na Evropsko prvenstvo donosi pravo bogatstvo

NEVJEROVATNE PREMIJE: Plasman na Evropsko prvenstvo donosi pravo bogatstvo

UEFA je objavila nagradni fond koji će podijeliti sudionici Europskog prvenstva 2020. godine koji će iznosit čak 731 milijun eura i bit će najveći do sada.

Igranje na europskim ili svjetskim prvenstvima sve je profitabilnije za nacionalne reprezentacije, a za manje nogometne saveze plasman na veliko takmičenje predstavlja prvorazrednu poslovnu priliku. UEFA je najavila da će nagradni fond za reprezentacije koje će nastupati na Euru 2020 biti najviši dosad, a 24 nacionalne momčadi će podijeliti čak 731 milijun eura.

POSLAO PORUKU BIVŠEM TRENERU: Evo što je Pogba poručio Mourinhu nakon jučerašnje pobjede!

Plasman na prvenstvo će svakoj reprezentaciji donijeti 9,25 milijuna eura, dok će pobjeda u grupnoj fazi biti vrijedna 1,5 milijuna eura, a remi će koštati 750 hiljada eura. Plasman u osminu finala reprezentacijama će donijeti dodatnih 2 milijuna eura, četvrtfinale vrijedi 3,25 milijuna eura, polufinale 5 milijuna eura, a finalisti će podijeliti čak 17 milijuna eura; 10 će biti dodijeljeno pobjedniku, a sedam će dobiti poražena reprezentacija.

Tako bi pobjednik Eura sa maksimalne tri pobjede u grupnoj fazi trebao bi dobiti ukupno 40 miliona eura.

Europsko prvenstvo 2020. godini održat će se u čak 12 gradova diljem Europe, a utakmice prvenstva će ugostiti Dublin, London, Bilbao, Amsterdam, Rim, München, Kopenhagen, Bukurešt, Budimpešt, Sankt Peterburg i Baku.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!