NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNE SCENE: PSG osvojio Superkup, Kylian Mbappe tjerao Neymara sa proslave!

NEVJEROVATNE SCENE: PSG osvojio Superkup, Kylian Mbappe tjerao Neymara sa proslave!

Danas je i službeno započela nova sezona u Francuskoj utakmicom Superkupa između Paris Saint-Germaina i Rennesa. Parižani su na ovom susretu slavili rezultatom 2-1, te već stigli do prve titule.

Mbappe tjerao Neymara sa proslave

Rennes je poveo u 13. minuti, kada je gol postigao Adrien Hunou, i s tim rezultatom je završeno prvo poluvrijeme. Međutim, u nastavku je tim Thomasa Tuchela stigao do preokreta zahvaljujući golovima Kyliana Mbappea iz 57. minute i Di Marije iz 73. minute.

To je bio njihov ukupno čak sedmi uzastopni osvojen Superkup. Međutim, unatoč pobjedi i osvajanju titule, naslovnice medija je ponovo iz pogrešnih razloga preuzeo Neymar, iako je utakmicu posmatrao sa tribina. Prvo, nije proslavio pobjednički gol, unatoč tome što je bio okružen suigračima koji su proslavili majstoriju Di Marije.

Zatim, na dodjeli trofeja Brazilac je izgledao potpuno nezainteresiran i mrzovoljan. Kamere su čak uhvatile Verrattija kako dovodi Neymara na proslavu i tjera ga da slavi sa ostalima. Međutim, stvar se otela kontroli kada je nezadovoljni Mbappe izgurao Neymara sa proslave nekoliko trenutaka prije grupne fotografije.

Ovo je samo još jedan od dokaza koliko su svi u klubu uzrujani zbog želje brazilskog napadača za odlaskom iz kluba. On se već neko vrijeme povezuje sa povratkom u Barcelonu, a njegov trener Thomas Tuchel je i sam nedavno priznao kako je upoznat s tim da 27-godišnjak želi napustiti Park prinčeva. Nije sigurno što će se na kraju dogoditi s njim, ali sigurno je kako polako svima u klubu ponestaje strpljenja.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!