NaslovnicaVijestiNevjerovatni West Ham: Pokušat će dovesti jednog od najboljih napadača na svijetu

Nevjerovatni West Ham: Pokušat će dovesti jednog od najboljih napadača na svijetu

Nevjerovatni West Ham i planovi koje imaju za narednu sezonu. Pokušat će dovesti jednog od najboljih napadača na svijetu. Suvlasnik Čekićara, David Sullivan planira velika ulaganja za novog napadača tijekom ljeta i volio bi dovesti PSG-ovog talismana na Upton Park.

Nevjerovatni West Ham

West Ham potvrdio interes za dovođenje Zlatana Ibrahimovića tijekom ljeta, ali suvlasnik David Sullivan nije siguran da li će PSG biti oduševljne povodom toga.

Napadaču, koji je postigao 102 gola u 116 utakmica u francuskoj Ligi 1, ističe ugovor na kraju sezone, a od njega se očekuje da će nakon četiri naslova u četiri godine u Francuskoj otići sa Parka Prinčeva.

Mnogi premierligaški klubovi su povezani sa Zlatanom Ibrahimovićem, a Šveđanin je govorio koliko se divi engleskom nogometu, a sada se uključio i Bilićev West Ham koji će željeti da iskoristi priliku i dovede ovog izvanrednog napdača u svoje redove.

“Imamo listu od desetak napadača, diljem Europe, a većina našeg novca će i ići na nova pojačanja”, rekao je Sullivan za talkSPORT.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“To je plan za sljedeću sezonu.”

“Volio bi dovesti Ibrahimovića iz PSG-a, ali da li bi on došao kod nas, to ne znam. Znam da ima 34. godine, ali on je još uvijek fantastičan igrač.”

“Postoji veliki broj vrhunskih premierligaških igrača za koje ćemo slati ponude, top strijelce, ali ne smijem ih imenovati. Ne mogu komentirati igrače iz drugih momčadi.”

“Momčad koju imamo u West Hamu sada, je najbolja u posljednjih šest godina. Mi ćemo dodati još nekoliko pojačanja u tu momčad i nadam se da ćemo biti malo bolji iduće godine.”

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

Najnovije vijesti

RB Salzburg zaradio 50 milijuna eura od ispadanja Arsenala iz Lige...

0
Nakon sinoćnjeg ispadanja Arsenala iz Lige prvaka, lista europskih klubova sudionika Svjetskog klupskog prvenstva je konačno kompletirana. Od 2025. godine, Svjetsko klupsko prvenstvo će se...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!