NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNO: Barcelona dovodi Neymara, ali neće platiti niti euro za njega!

NEVJEROVATNO: Barcelona dovodi Neymara, ali neće platiti niti euro za njega!

Kako izvještavaju katalonske novine Mundo Deportivo, Barcelona ne želi platiti niti jedan euro za povratak Neymara na Camp Nou, te će umjesto novca ponuditi nekoliko igrača u zamjenu za zvijezdu Paris Saint-Germaina.

Barcelona dovodi Neymara

Katalonci su već potrošili dosta novca ovog ljeta na dovođenje Antoinea Griezmanna, Frenkiea de Jonga i Neta, te nisu spremni potrošiti ‘cijelo bogatstvo’ za dolazak Brazilca kako bi ispunili zahtijeve Parižana.

U izvješću piše kako će Philippe Coutinho zasigurno biti ponuđen, plus jedan od trojca Ivan Rakitić – Samuel Umtiti – Ousmane Dembele. I dok u klubu još uvijek razmišljaju o zadržavanju Dembelea, Coutinho, Rakitić i Umtiti navodno nisu u planovima Valverdea za sljedeću sezonu.

S druge strane, u Parizu nisu baš oduševljeni planovima španjolskog prvaka, te i dalje traže isključivo novac za 26-godišnjaka. Ipak, pregovori su i dalje u toku, te se dosta toga može dogoditi, pogotovo ako se odnos Neymara i čelnika kluba ne popravi u narednom periodu.

Barcelona je nedavno okončala jednu od najvećih transfer saga ovog ljeta dovođenjem Antoinea Griezmanna iz Atletico Madrida za 120 miliona eura, odnosno aktiviranjem njegove otkupne klauzule. U klubu imaju plan dovesti još Neymara, čime bi završili posao u ovom ljetnom prelaznom roku.

Trener PSG-a Thomas Tuchel jučer je priznao kako je upoznat s tim da Brazilac želi napustiti Park prinčeva. Naime, rekao je: “Znao sam i prije Copa Americe da Neymar želi otići. To je bilo jasno između nas dvojice, sada je to pitanje kluba i njega. Uvijek sam razočaran kada se igrač kasno vrati na treninge, ali radimo zajedno. Ne znam što će se dogoditi, moram se prilagoditi svim situacijama i biti fleksibilan.”

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!