NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNO: Bilićeve muke u najvećem arapskom klubu!

NEVJEROVATNO: Bilićeve muke u najvećem arapskom klubu!

Bivši trener West Ham Uniteda i nogometne reprezentacije Hrvatske, Slaven Bilić doživio je jedno od najvećih poniženja u svojoj trenerskoj karijeri na klupi Al Ittihad u Saudijskoj Arabiji. Njegov izlet u arapski svijet pokazao se prvoklasnim debaklom.

Slaven Bilić

Jedna od najvećih arapskih ekipa, Al Ittihad, izgleda kao pravi grob za trenere iz bivše Jugoslavije. Slovenski trener Matjaž Kek ostao je na čelu kluba samo nekoliko mjeseci, a još gore stvari se dešavaju za bivšeg hrvatskog selektora i bivšeg trenera West Ham Uniteda Slavena Bilića, koji se nakon 15. odigranih kola u arapskom prvenstvu nalazi na 15 poziciji, u ligi u kojoj se takmiči 16 klubova!

Mandžukić otkrio: Evo šta Ronaldo misli o Modriću i o izboru za Zlatnu loptu

Stvar postaje još gora kada se u obzir uzme činjenica da je Al Ittihad jedan od najvećih klubova u Saudijskoj Arabiji.

Bilić je vođene Al Ittihada preuzeo nakon 5. odigranih kola a u deset utakmica na klupi je jednom slavio, dva puta remizirao a u zadnjem kolu je doživio i svoj sedmi poraz na klupi ovog tima.

Bilić će kako sada stvari stoje, lošu formu osmorostrukikh prvaka Saudijske Arabije platiti gubljenjem posla u kojem prema neslužbenim informacijama zarađuje unosnih 3 miliona eura godišnje.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!