NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNO: Evo šta je Neymar zatražio od UEFA-e nakon što mu je...

NEVJEROVATNO: Evo šta je Neymar zatražio od UEFA-e nakon što mu je Barca odbila isplatiti 26 miliona eura

Iako je prošlog mjeseca objavio fotografiju kako zajedno sa sinom gleda utakmicu Barcelone protiv Girone (3-0), Neymar ne gaji dobre odnose prema svom bivšem klubu.

Neymar poslao zanimljiv zahtjev na adresu UEFA

Brazilac je proveo četiri sezone na Camp Nouu prije nego što je ovog ljeta prešao u Paris Saint-Germain u transferu vrijednom čak 222 miliona eura.

Barcelona je u augustu priopćila kako će tužiti 25-godišnjaka jer navodno nije ispunio svoj ugovor.

Naime, Neymar je prošle godine potpisao novi ugovor sa Barcom do 2021. godine, prilikom kojeg je dobio bonus za produženje koji katalonski klub sada traži nazad.

[su_no1forfootball]

Da sve bude još zanimljivije, pored toga što Barcelona zahtijeva novac od Neymara, njegov otac, a ujedno i agent, također zahtijeva novac od Barcelone.

Neymar Senior je zatražio da Blaugrana isplati 26 miliona eura za ‘lojalnost’, što su iz kluba odbili, nakon čega su, kako piše španjolski AS, Neymarovi odvjetnici uputili tužbu UEFA-i, od koje su zatražili da se Barcelona izbaci iz takmičenja ove sezone.

Nepotrebno je reći da čelnici UEFA-e nisu ni razmotrili ovaj zahtjev, koji je odmah odbijen.

[su_bonus]

[touchcarousel id='2']

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!