NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNO: Evo što je Neymar radio tokom ceremonije proglašavanja Mbappea najboljim u...

NEVJEROVATNO: Evo što je Neymar radio tokom ceremonije proglašavanja Mbappea najboljim u ligi!

Kylian Mbappe ima samo 20 godina, a već je ostvario mnogo toga u svojoj karijeri. Postao je prvak svijeta sa Francuskom, jedna je od najvećih zvijezda u Paris Saint-Germainu, i iza sebe ima nevjerovatnu sezonu.

Neymar propustio ceremoniju

On je u nedjelju proglašen igračem sezone, kao i mladim igračem sezone u francuskom prvenstvu, gdje je na 28 nastupa postigao 32 gola i podijelio 9 asistencija. Međutim, tokom dodjele nagrade dao je zanimljiv intervju, kojim je pokrenuo brojne špekulacije o svojoj budućnosti.

Rekao je: “Otkrio sam mnoge stvari ovdje. Vrijeme je da preuzmem više odgovornosti. Nadam se da ću to učiniti u Paris Saint-Germainu, bit će mi to veliko zadovoljstvo, a možda to bude i novi projekt. Međutim, želim se zahvaliti svima.”

Na pitanje novinara nakon dodjele da pojasni tu izjavu, francuski napadač je dodao: “Rekao sam ono što sam imao za reći. Kada ste na takvim prigodama šaljete poruke, mislim da sam poslao svoju.” Ovo je pokrenulo brojne rasprave na društvenim mrežama, a mnogi se pitaju da li planira napustiti Pariz, ili je to sve rekao kako bi dao do znanja da želi postati glavni igrač kluba ispred Neymara.

Kada je u pitanju sam Neymar, Brazilac je u nedjelju navečer bio u Parizu, ali ne i na ceremoniji dodjele nagrada kako bi podržao svog suigrača. Umjesto toga, kako izvještava ESPN, on je bio u drugom dijelu grada na zabavi sa Rihannom. On je čak i na svoj službeni instagram profil objavio fotografiju sa pop zvijezdom.

Ovo nije prvi put da Neymar propušta velike dodjele nagrada. Prošle godine nije prisustvovao dodjeli Zlatne lopte, a noć je proveo streamajući igru na svom Twitch profilu. On tada nije ušao ni u top 10, te je to vjerovatno razlog zbog kojeg je odlučio ostati kod kuće, a ni ovaj put nije osvojio niti jednu nagradu ni u francuskom prvenstvu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!