NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNO: Evo što su čelnici Napolija uradili kako bi natjerali Jorginha da...

NEVJEROVATNO: Evo što su čelnici Napolija uradili kako bi natjerali Jorginha da izabere Chelsea ispred Manchester Cityja!

Danas je na službenoj stranici Chelseaja potvrđen dolazak zvijezde Napolija Jorginha, koji je prema pisanju brojnih medija u proteklih nekoliko tjedana bio na korak od odlaska u Manchester City.

Jorginho izabrao Chelsea ispred Manchester Cityja

Talijanski reprezentativac je sa ‘Plavcima’ potpisao petogodišnji ugovor, te se tako ujedinio sa svojim bivšem trenerom Maurizijem Sarrijem, koji je u londonskom klubu zamijenio sunarodnjaka Antonija Contea.

[su_xbet_frahrv]

26-godišnjak je nakon potpisa ugovora izjavio: “Jako sam sretan što sam u Chelseaju. Nije lako postati dio tako velikog kluba, tako da sam jako, jako sretan. Uzbuđen sam što ću igrati u jednoj od najboljih liga na svijetu za tim koji ima sve što je potrebno za osvajanje titule.”

Međutim, ono što mnoge zanima je razlog zbog kojeg je u posljednjim trenucima došlo do velikog preokreta, odnosno zbog čega Jorginho nije otišao u Manchester City. On se u prethodnih nekoliko tjedana povezivao sa odlaskom na Etihad, a čak je i njegov agent nekoliko puta izjavio kako postoje pregovori sa ‘Građanima’. Kako piše Manchester Evenin News, čelnici Napolija su imali veliku ulogu u njegovom izboru kluba za nastavak karijere.

[su_bet365_100bonus]

Naime, u izvjeću stoji: ‘U Manchester Cityju vjeruju kako je Napoli natjerao igrača da ode na Stamford Bridge nakon što su čelnici kluba prije dva tjedna već postigli dogovor sa londonskim klubom. Na Etihadu su također nezadovoljni igračevim agentom Joaom Santosom, koji je trebao organizovati liječnički pregled za svog klijenta u Manchesteru, ali je odbio suprotstaviti se sa čelnicima Napolija, koji su bili protiv toga.”

“Jorginhova želja je bila dolazak kod Pepa Guardiole, te je već prihvatio ponudu Cityja prije nekoliko tjedana, ali onda je Chelsea postigao dogovor sa Napolijem oko dolaska Maurizija Sarrija na klupu, te se u tom trenutku sve promijenilo. Iz Napolija su poručili Jorginhovom agentu kako će, u slučaju da ne prihvati ponudu Chelseaja, preostale dvije godine ugovora presjediti na tribinama.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!