NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNO: Evo zbog čega je propao transfer Pogbe u Real Madrid!

NEVJEROVATNO: Evo zbog čega je propao transfer Pogbe u Real Madrid!

Kako izvještavaju mnogi mediji, odlazak Paula Pogbe iz Manchester Uniteda ovog ljeta je pod velikim znakom pitanja s obzirom da je njegov agent dobio suspenziju od strane FIFA-e.

Propao transfer Pogbe u Real Madrid

Ranije ovog tjedna Nogometni savez Italije je potvrdio kako je Raiola suspendiran u svim transfer aktivnostima u Italiji u trajanju od tri mjeseca. Međutim, ubrzo nakon tog i FIFA je potvrdila kako ta suspenzija važi u svim državama, što dovodi u opasnost brojne potencijalne transfere njegovih klijenata.

Raiola predstavlja Pogbu već nekoliko godina, a od transfera veznjaka iz Juventusa u Manchester United 2016. godine navodno je zaradio čak 45 miliona eura. Francuski reprezentativac već duže vrijeme se povezuje sa odlaskom u Real Madrid.

Pored njega, Mino je također predstavnik i jednog od najtraženijih igrača trenutno na tržištu, defanzivca Ajaxa Matthijsa de Ligta, kojeg želi Barcelona. U izvješću na službenoj stranici FIFA-e piše: “Presjedavajući Disciplinskog odbora FIFA-e danas je odlučio proširiti sankcije Talijanskog nogometnog saveza posrednicima Carmineu i Vincenzu Raioli na svjetsku razinu.”

“Carmine Raiola je suspendiran na tri mjeseca, a Vincenzo Raiola na dva mjeseca. Ova odluka stupa na snagu odmah. Za više informacija o razlozima sankcije obratite se Talijanskom nogometnom savezu.”

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!