NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNO: Jedan od najgorih igrača Uniteda iz prošle sezone postaje kapiten kluba!

NEVJEROVATNO: Jedan od najgorih igrača Uniteda iz prošle sezone postaje kapiten kluba!

Kako izvještavaju engleski mediji, trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer odlučio je tko će mu biti kapiten sljedeće sezone, s obzirom da će trenutni kapiten Antonio Valencia napustiti Old Trafford nakon čak deset godina provedenih u klubu.

Ashley Young postaje kapiten Manchester Uniteda

Navodno, The Times izvještava kako je vodeći kandidat za preuzimanje kapitenske trake Ashley Young, koji ga je i ove sezone često mijenjao. Međutim, ono što brine navijače su nejgovi razočaravajući nastupi u protekloj sezoni, u kojoj je bio jedan od najgorih igrača ‘Crvenih vragova’.

Jedan od kandidata je također i Paul Pogba, kao i David de Gea i Chris Smalling, koji su već dugo vremena u klubu. Iako su mnogi kritizirali Youngove nastupe u proteklih nekoliko mjeseci, legendarni bivši defanzivac kluba Gary Neville je nedavno stao u njegovu obranu.

U intervjuu za Metro rekao je: “Ashley je u klubu deset godina. Platili su jako malo za njega, a bio je nevjerovatan kada je u pitanju predanost. Ne bismo ga trebali kritizirati, on je posljednja osoba koju bih optuživao za trenutnu situaciju.”

“Zapravo, on je taj koji iz tjedna u tjedan igra na poziciji koja mu je poprilično strana u posljednje dvije ili tri sezone, a i dalje daje sve od sebe. Teško mu je igrati tako, to se može vidjeti. Odustanite od njega, počnite kritizirati one koji imaju utjecaj u svlačionici, one koji imaju sposobnost da postanu najbolji na svijetu.”

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!