NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNO: Njemački trećeligaš poslao nevjerovatnu ponudu Cristianu Ronaldu

NEVJEROVATNO: Njemački trećeligaš poslao nevjerovatnu ponudu Cristianu Ronaldu

Cijeli nogometni svijet bio je šokiran prošlog tjedna kada se pojavila vijest da Cristiano Ronaldo želi napustiti Real Madrid.

Njemački trećeligaš poslao nevjerovatnu ponudu Cristianu Ronaldu

32-godišnjak, koji je sa dva gola protiv Juventusa pomogao ‘kraljevskom klubu’ da osvoji Ligu prvaka ranije ovog mjeseca, navodno je iznerviran zbog optužbi za utaju poreza.

Kao rezultat toga, Portugalac razmišlja o odlasku sa Santiago Bernabeua ovog ljeta.Mediji su se raspisali o njegovoj mogućoj sljedećoj destinaciji, a klubovi zainteresovani za njega su Paris Saint Germain i njegov bivši klub Manchester United.

Dok je Ronaldo trenutno sa reprezentacijom na Kupu Konfederacija, jedan europski klub ga je također pokušao dovesti.

Nakon što su naglasili da su u potrazi za novim napadačem, njemački trećeligaš SC Fortuna Köln je ponudila Ronaldu besplatno pivo do kraja života ukoliko se odluči na dolazak u klub.

Na službenom twitter profilu kluba stoji objava: “Hej Cristiano, još uvijek smo u potrazi za napadačem. Nemamo novca, ali ti možemo ponuditi besplatan Kölsch (pivo iz Kölna) do kraja života.”

Hoće li Portugalac prihvatiti primamljivu ponudu njemačkog kluba, ostaje da vidimo.

[su_bonus]

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!