NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNO! Real Madrid se želi riješiti Luke Modrića, a razlog s obzirom...

NEVJEROVATNO! Real Madrid se želi riješiti Luke Modrića, a razlog s obzirom na viđeno je ZAISTA NEVJEROVATAN!

Hrvati su se prije nekoliko sati vratili u svoju domovinu kao veliki junaci, gdje će uskoro na glavnom trgu u Zagrebi izaći pred više od 100.000 okupljenih navijača koji ih sa nestrepljenjem čekaju.

Modrić

Među njima nema veće zvijezde od Luke Modrića, koji je postao najbolji igrač Svjetskog prvenstva. Međutim, izvješća iz Španjolske sugerišu da više neće igrati za madridski Real od sljedeće sezone.

Tako je barem prenio Diario Gol, koji se poziva na izvore blizu Bernabeua. Razlog je, međutim, nevjerojatan. Florentino Perez, prema španjolskim medijima, vidi Modrića kao  Andresa Iniestu, koji je napustio Barcelonu zbog poznih igračkih  godina.

>> [VIDEO PRIJENOS] Preko 250.000 ljudi na dočeku vatrenih u Zagrebu!

Predsjednik Reala sugerira će Modrić vjerovatno ostati bez snage u predstojećim sezonama i da sada želi zaraditi što više novca od prodaje gotovo 33 godine starog virtuoza. Želi osvježiti ekipu na sredini igrališta za duže vrijeme i zbog toga je spreman prodati Modrića za dobre pare jer Luka igra u životnoj formi.

[su_bet365_100_bonus]

Brzo su ga kontaktirali klubovi sa Otoka, gdje su Liverpool i Chelsea spremni platiti traženu svotu za zvijezdu koja je ušla u tridesete godine. Naravno, ne znamo koliko je istinu u tim izvješćima, ali činjenica da će Real odustali od jednog od najboljih vezanjaka u ovom tisućljeću i i grača koji igra u sjajnoj formi, to je teško vjerovati.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!