NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNO: Talentovani Španjolac mijenja državljanstvo jer želi nastupati za Hrvatsku!

NEVJEROVATNO: Talentovani Španjolac mijenja državljanstvo jer želi nastupati za Hrvatsku!

U prošlosti je za Hrvatsku nastupalo mnogo igrača prije svega iz BiH, koji su promjenom državljanstva stekli to pravo. Ali ipak najpoznatji slučaj je igranje Eduarda a kasnije i njegovog sunarodnjaka Sammira za najbolju selekciju Hrvatske reprezentacije. No, kako stvari sada stoje Hrvatska bi mogla dobiti još jednog takvog igrača, samo što je sada u pitanju Španjolac.

Talentovani Španjolac mijenja

Talentirana Španjolac Dani Olmo želi slijediti primjer brazilske zvijezde Eduardo da Silva i postati član hrvatske reprezentacije. Postupak stjecanja državljanstva već je u tijeku.

Dinamo je u prošlosti iznjedrio dva igrača brazilskog podrijetla koji su nastupali za reprezentaciju Hrvatske (Eduardo da Silva, Sammir), ali sada je na red još Španjolca. Riječ je o tek 19-godišnjem Dani Olmu, koji u Zagrebu živi još od svoje 16. godine, kao dio transfera Alena Halilovića iz Dinama u Barcelonu.

>> Transfer glasine: Real Madrid ostaje bez važnog igrača, bekovski duo napušta United, Sturridge seli u Španiju

Olmo, koji je smatran jednim od bisera Barcelonine mladih akademije, sada je važan dio u Dinamu, gdje igra važnu ulogu, što se može lako uočiti ako se pogleda njegova statistika. U ovogodišnjoj sezoni igrao je u 15 prvenstvenih utakmica, a trenutno ima na svom kontu četiri gola i isto toliko asistencija.

[su_bonus]

Eminentni mediji u Hrvatskoj navode da Olmo je izrazio želju da igra za hrvatske nacionalne momčadi, a iz Dinama su potvrdili da su već započeli postupak za dobivanje hrvatske putovnice. Problema oko državljanstva ne bi trebalo biti, te se Olmo s pravom može nadati da će u bliskoj budućnosti postati prvi hrvatski reprezentativac španjolskog podrijetla.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!