NaslovnicaVijestiNewcastle dobio najveći budžet na Football Manageru 2022!

Newcastle dobio najveći budžet na Football Manageru 2022!

Newcastle će vjerojatno biti izuzetno popularan izbor na Football Manageru 2022 nakon što su programeri u Sports Interectiveu dali Premier ligašku pozamašan budžet za transfere od 200 milijuna funti.

Ranije ovog mjeseca potvrđeno je da je kontraverzna 14-godišnja vladavina Mikea Ashleya završetna. Nakon godina nagađanja o ovom potezu, Investicijski fond Saudijske Arabije (PIF) konačno je završio dugo očekivano preuzimanje Svraka u iznosu od 305 milijuna funti.

BONUS KREDITI DOBRODOŠLICE

Bet365 je najveća i po naše mišljenju najbolja svjetska kladionica kod koje svaki ozbiljan kladioničar treba imati račun.

Otvori račun i uzmi besplatne kredite dobrodošlice!

Steve Bruce je od tada razriješen svojih menadžerskih dužnosti, a uoči siječanjskog prijelaznog roka, gomila igrača povezana je sa prelaskom na St. James Park, uključujući glavnu metu Luisa Diaza, koji ima otpusnu klauzulu od 80 milijuna eura.

Uprkos izvještajima da će budžet za transfer Newacastlea u stvarnom životu biti znatno niži od očekivanog, klubu je na početku beta verzije FM22 dato monstruoznih 200 milijuna funti, kao i budžet za plaće nešto više od 2 milijuna funti.

Pored budžeta za transfere i plate, programeri su Newcastleu dali ukupni bilans od 258 milijuna funti.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!