NaslovnicaVijestiNewcastle dovodi još jedno pojačanje: Najskuplji transfer u povijesti kluba

Newcastle dovodi još jedno pojačanje: Najskuplji transfer u povijesti kluba

Nizozemski nogometaš Sven Botman uskoro će postati novi igrač Newcastlea, a taj transfer bi trebao biti najskuplji u povijesti ovog kluba i jasno pokazuje kakve ambicije Svrake imaju za sljedeću sezonu.

Newcastle će Lilleu platiti 45 milijuna eura s bonusima za usluge stopera, a rekord je do sad držao Joelinton koji je iz Hoffenheima prešao u Englesku za 44 milijuna eura.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Što se tiče Botmana, riječ je o igraču koji je s Lilleom prije godinu dana bio prvak Francuske, dok je prošle sezone odigrao ukupno 32 utakmice i postigao tri gola.

Uz to, tijekom dosadašnje karijere odigrao je 12 utakmica za nizozemsku reprezentaciju, no jasno je da je pored Van Dijka i De Ligta teško pronaći prostor za igru.

Newcastle nastavlja s ozbiljnom nadogradnjom momčadi pred iduću sezonu, a podsjećamo da ih je u siječnju ove godine kupio saudijski princ Mohammed bin Salman, jedan od najbogatijih ljudi na svijetu.

Klub s najbogatijim vlasnikom jučer je predstavio prvo pojačanje za iduću sezonu, a riječ je o sjajnom vrataru Nicku Popeu koji je stigao iz Burnleyja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!