NaslovnicaVijestiNewcastle najavio dolazak dva nova pojačanja

Newcastle najavio dolazak dva nova pojačanja

Newcastle najavio dolazak dva nova pojačanja. Newcastle je spreman da izvede dvostruki transfer prije nadolazećeg vikenda. Starsport je jutros izvjestio kako Svrake završavaju dogovor za veznjakom Bordeauxa Henri Saiveta.

Newcastle najavio dolazak dva nova pojačanja

Prelazak Francuza na St. James Park će Newcastle-a koštati oko 10 miliona funti.

Saivet je stigao u Tyneside sinoć i dogovori su još u toku. Newcastle je uvjeren da će ovaj 25-godišnjak uskoro biti njihov igrač.

Igrao je za Bordeaux protiv Montepelliera u subotu gdje je njegov tim pobijedio rezultatom od 1-0, nakon čega je odbio da kaže da li je to posljednja utakmica za njegov klub.

Saivet će navodno da se pridruži Newcastleu zajedno sa Swanseajevim veznjakom Jonjo Shelveyem.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

23-godišnjak je rekao svojim prijateljima da je spreman da potpiše petogodišnji ugovor na St. James Parku, piše Daily Mail.

Tvrdi se da će ova dva kluba odrediti naknadu do kraja ove sedmice nakon što je interes iz Crystal Palace-a propao.

Shelveyu je rečeno da će biti korišten u srcu ekipe Newcastle, to jest na sredini terena.

Newcastle je bez pogodka oko 412 minuta i očajnički im nedostaju kreativnost i vatrena borba u svim narednim utakmicama.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!