NaslovnicaVijestiNewcastle postaje najbogatiji klub na svijetu!

Newcastle postaje najbogatiji klub na svijetu!

Kako engleski mediji javljaju, Newcastle United će danas biti prodan saudijskim investitorima. Saudijska vlada je riješila dugogodišnji spor sa BeIN televizijom koja sada ima prava da prenosi utakmice iz Premier lige na Bliskom istoku.

Newcastle postaje najbogatiji

To je bio jedan od ključnih problema zašto Premier liga nije odobrila prodaju Newcastlea, čijem je vlasniku Mikeu Ashleyu nuđeno 300 milijuna funti za 80% vlasništva kluba.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sada su procurile nove informacije u engleskim medijima, gdje se tvrdi da će Premier liga odobriti prodaju Newcastlea do siječnja, međutim, čini se da će se ta prodaja znatno ubrzati, te bi već danas sve moglo biti dogovoreno.

Nakon što je saudijska vlada riješila spor sa BeIN televizijom, ključni ljudi investicijskog fonda su odmah odletjeli u Newcastle, gdje navodno danas završavaju svu potrebnu papirologiju.

“Ovo će biti kraj 14-godišnje vladavine Mikea Ashleya u Newcastleu. Posao će biti potvrđen do kraja dana. Tijekom cijelog jučerašnjeg dana Mike Ashley je završavao papirologiju sa svojim advokatima. Očekuje se da će novi vlasnici odmah da se bace na posao po preuzimanju kluba,” navodi Daily Mail.

Ako su ove informacije točne i ako prodaja dobro prođe, onda će Newcastle dobiti najbogatije vlasnike na svijetu. Saudijski investicijski fond je težak 320 milijardi funti.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!