NaslovnicaVijestiNewcastle potpisuje talentiranog braniča iz Uniteda!

Newcastle potpisuje talentiranog braniča iz Uniteda!

Newcastle navodno želi potpisati braniča Manchester Uniteda Axela Tuanzebea, dok Steve Bruce želi ojačati svoj sastav prije nove sezone u Premier ligi.

Nakon što su prošle sezone završili na 12. mjestu, Svrake još nisu dovodile nova pojačanja, a klub još uvijek čeka odluku Arsenala nakon pristupa Joeu Willocku.

No, stim dogovorom koji je u tijeku, Tuanzebe bi mogao postati prvo ljetno pojačanje Newcastlea, navodi Telegraph.

Crveni đavoli su blizu završetka dogovora za braniča Real Madrida Raphaela Varanea, što bi značilo da za Tuanzebea na Old Traffordu više nema mjesta.

Tuanzebe je prošle sezone bio na rubu ulaska u Unitedovu prvu momčad, nakon što je odigroa 18 nastupa za momčad Ole Gunnara Solskjaera i brzo je postao omiljen među navijačima nakon nevjerojatnih nastupa u dresu Crvenih đavola.

23-godišnjak se prošle sezone proslavio sa nastupom protiv PSG-a u Ligi prvaka, no nije se uspio uspostaviti kao regularni starter i potrebno mu je više akcije kako bi nastavio svoj razvoj.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!