NaslovnicaVijestiNewcastle predstavio svoje prvo pojačanje (VIDEO)

Newcastle predstavio svoje prvo pojačanje (VIDEO)

Klub s najbogatijim vlasnikom u svijetu nogometa Newcastle predstavio je prvo pojačanje za sljedeću sezonu, a riječ je o sjajnom vrataru Nicku Popeu.

Newcastle je prošle sezone promijenio vlasnika i došao pod vlast saudijskog princa Mohammeda bin Salmana.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U međuvremenu, momčad se tijekom zime pojačala i napravila sjajnu seriju rezultata s kojom su pobjegli s dna na sredinu ljestvice.

Navijače kluba očekuje sjajno ljeto i nastavak dolaska velikih pojačanja, a prvi na redu je vratar Nick Pope. Reprezentativni čuvar mreže na St. James Park stigao je iz Burnleyja, momčadi koja je ispala iz Premier lige.

No, najzanimljivije od svega je kako je Newcastle predstavio prvo pojačanje. Na službenim stranicama kluba prvo je objavljena snimka bijelog dima koji se širi sa stadiona St. James Park.

U Newcastleu su bili domišljati pa su aludirali na tradicionalno imenovanje pape u Vatikanu. Golmanovo prezime Pope u prijevodu znači papa, pa su u Newcastleu “zablistali” s objavom.

Izvrsni vratar, koji je povremeno i reprezentativac, “Svrake” je koštao 11,5 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!