NaslovnicaVijestiNewcastle troši 140 milijuna funti na prva dva pojačanja!

Newcastle troši 140 milijuna funti na prva dva pojačanja!

“Ako preuzimanje Newcastlea prođe” brzo je postala jedna od najčešćih fraza u nogometnim pričama u posljednje vrijeme i zaista će biti zanimljivo vidjeti što će se dogoditi.

Newcastle troši 140

Na neki način gotovo se čini neizbježnim da se to neće dogoditi, a navijači će biti prisiljeni ponovo krenuti od sanjarenja o slavi do istinske stvarnosti Steve Brucea i Mikea Ashleya.

Glasine o transferima se gomilaju, a najnovije priče sugeriraju da bi mogli platiti 140 milijuna funti da dovedu dva velika igrača u klub, a oba će vjerojatno koštati oko 70 milijuna funti.

Prvi je bivša zvijezda Liverpoola, a sadašnji napadač Barcelone Philippe Coutinho, kako prenosi Mundo Deportivo. Igrao je svoj najbolji nogomet u Premier ligi i jasno bi mu odgovarao dobar transfer, pa bi oživljavanje njegove karijere u novom režimu moglo biti idealno.

O drugom izvještaju piše Daily Star, a tamo je povezan i Napolijev branič Kalidou Koulibaly. Godinama je bio odličan u Seriji A, a njegov tempo i snaga znače da bi trebao biti idealan za Premier ligu, ali vjerojatno biste očekivali da će po njega doći veći klub.

Naravno da još ništa nije dogovoreno i sve ovisi o preuzimanju kluba i da li će se to na kraju dogoditi, ali to bi moglo biti fascinantno ljeto za navijače Newcastlea.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!