NaslovnicaVijestiNewcastle United dovodi bivšu zvijedu Manchester Cityja i Liverpoola!

Newcastle United dovodi bivšu zvijedu Manchester Cityja i Liverpoola!

Newcastle United se povezivao sa mnogo igrača u siječanjskom prijelaznom roku, a sada očito očekuju transfer za Marija Balotellija.

Newcastle United dovodi

Novo bogatstvo Newcastlea, zahvaljujući njihovim novim vlasnicima, plus njihova potreba da izađu iz zone ispadanja značila je da će biti mnogo glasina o mogućim transferima, a neki su se već i dogodili.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Do sada je Eddie Howe u svoj tim dodao Kierana Trippiera i Chrisa Wooda, iako su mnogi drugi, poput Edena Hazarda i Anthonyja Martiala odbili ponude.

Jedan igrač koji im je očito na radaru je Balotelli, iako klub još uvijek nije poslao ponudu za Talijana.

Bivši napadač Manchester Cityja i Liverpoola trenutno igra u Turskoj za Adanu Demirspor, a predsjednik kluba tvrdi da 31-godišnjaka traži Newcastle.

“Jedan arapski tim jučer je dao ponudu za Balotellija. Odbili smo”, rekao je Murat Sancak iz Demirspora za turski portal Fanatik o još jednoj ponudi za napadača.

“Rekli smo, ne namjeravamo prodati.

“Newcastle United je razmišljao o potpisu Balotellija, ali do sada nam nisu dali ponudu.”

“U njegovom ugovoru postoji klauzula o odlasku. Neću vam reći broj.”

Bivši napadač Intera i Milana preselio se u Tursku tek prošlog srpnja i lako je shvatiti zašto predsjednik kluba ne želi da ode.

Balotelli je u dosadašnjoj sezoni u 18 nastupa postigao sedam golova, upisao je i dvije asistencije, a momčad trenutno zauzima peto mjesto u ligi, iznad Fenerbahčea.

Ranije u sezoni kontroverzni napadač bio je u tipičnoj formi jer je dvaput zabio u nevjerojatnom povratku svoje momčadi protiv Besiktasa.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!