NaslovnicaVijestiNewcastle United pripremio 55 milijuna eura za vratara svjetske klase. Žele ga...

Newcastle United pripremio 55 milijuna eura za vratara svjetske klase. Žele ga pod svaku cijenu!

Prvo veliko pojačanje Newcastlea u saudijskoj eri mogao bi biti vratar svjetske klase, budući da novi vlasnici kluba navodno žele dovesti Barceloninog Marc-Andrea Ter Stegena.

Newcastle United pripremio

S obzirom na to da Saudijski fond za javna ulaganja želi potrošiti novac u nadolazećim mjesecima, u početku kako bi pomogao da se Newcastle zadrži u Premier ligi, dovođenje elitnog vratara mogla bi biti savršena osnova za izgradnju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kako piše španjolski El Nacional, novi vlasnici su spremni i čekaju s ponudom od 55 milijuna eura za Nijemca, što bi ga učinilo jednim od najskupljih čuvara svih vremena.

Iako na prvi pogled ovo izgleda nerealno, treba napomenuti da je Ter Stegen s Barcelonom osvojio baš sve što se može osvojiti.

Još uvijek sa samo 29 godina, ima nekoliko naslova u La Ligi i Kup kralja, kao i jednu Ligu prvaka iz 2015. godine.

Bude li Ter Stegen žudio za novim, svježim izazovom, moguće je da bi Newcastle United – koji želi graditi prema budućnosti – mogao postati prava opcija.

No, El Nacional također napominje da je stoper sretan u Španjolskoj, te bi naizgled napustio Camp Nou samo kako bi se vratio kući u Njemačku.

Trenutnu vratarsku situaciju Svraka donekle je zakomplicirala ozljeda bivšeg hrabrog Martina Dubravke, budući da je Slovak bio redoviti igrač prošle sezone prije nego se ozlijedio u kolovozu.

Ovo je pružilo priliku lokalnom momku Karlu Darlowu, koji je impresionirao sveukupno ove sezone.

Ipak, s obzirom na visoke ambicije i gotovo neograničeno bogatstvo saudijskih vlasnika, pošteno je pretpostaviti da će klub na kraju tražiti nadogradnju na toj poziciji u nekom trenutku u nadolazećim sezonama.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!