NaslovnicaVijestiNewcastle Unitedu ponuđena zvijezda Juventusa

Newcastle Unitedu ponuđena zvijezda Juventusa

Newcastle Unitedu je ponuđena šansa da potpiše Juventusovog veznjaka Adriena Rabiota – a njihovi vlasnici su sada zainteresirani.

Francuski reprezentativac je bio nezadovoljan u Torinu otkako je stigao iz PSG-a u besplatnom transferu 2019. godine.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Juventus ga se očajnički želi riješiti i vratiti uloženi novac na plaće, a Calciomercato sada tvrdi da je njegova sljedeća destinacija St. James Park.

Vjeruje se da su Amanda Staveley i Saudijski fond za javna ulaganja osobno zainteresirani za Rabiota, koji bi koštao manje od 15 milijuna funti.

Bilo je dosta nagađanja oko potencijalnih potpisivanja Newcastlea u siječnju nakon preuzimanja vrijednog 305 milijardi funti.

Novi menadžer Eddie Howe želi se ojačati, ali njegovo osobno mišljenje o Rabiotu nije poznato.

26-godišnjak je izbio na scenu s PSG-om i mnogi su vjerovali da će postati jedan od najboljih veznjaka svijeta.

Nije baš dosegao te visine, ali je još uvijek uspio osvojiti pet naslova u Ligue 1 i Serie A tijekom svoje karijere dok je redovito predstavljao Francusku na međunarodnoj razini.

Rabiot je nedavno izjavio da svoju budućnost vidi na stadionu Allianz nakon što je ranije ove godine također bio povezan s Manchester Unitedom.

Za TeleFoot je rekao: “Sretan sam u Torinu. Vidim svoju budućnost u Juventusu, naravno!”

Klub se također povezivao s Rabiotovim suigračem, Aaronom Ramseyem.

Newcastle je trenutno 19. u Premier ligi i bez pobjede, što znači da je ispadanje realna mogućnost.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!