NaslovnicaVijestiNewcastle želi dovesti napadača od 70 milijuna eura. Zainteresiran i Arsenal

Newcastle želi dovesti napadača od 70 milijuna eura. Zainteresiran i Arsenal

Newcastle United navodno planira transfer za napadača čija vrijednost je 70 milijuna eura, a zainteresiran je i Arsenal. Prema zapanjujućim izvještajima, Arsenal je skrenuo pažnju na još jednu zvijezdu Serije A nakon neuspjele potjere za Dušanom Vlahovićem.

Newcsatle United također želi dovesti napadača unatoč tome što su već doveli Chrisa Woodsa iz Burnleya.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prema talijanskoj Gazzeta dello Sport, Newcastle i Arsenal žele dovesti Napolijevog napadača Victora Osimhena.

23-godišnjak se pridružio momčadi Napolija iz Lillea u transferu vrijednom 80 milijuna eura sa dodacima.

On je u svojoj drugoj sezoni u Napoliju, ali privlači zanimanje svojim potencijalnim i golgeterskim junaštvom.

Nigerijski reprezentativac je u svojoj debitantskoj sezoni postigao 10 golova, a ove sezone ima devet u svim natjecanjima.

U izvješću se navodi da bi predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis bio spreman prodati napadača sve dok se ispuni njegova procjena.

Vjeruje da Osimhen vrijedi ogromnih 70 milijuna eura.

Momčad Mikela Artete još uvijek traži novog napadača nakon što je propustila dovesti Vlahovića, a da ne spominjemo situaciju sa Pierreom-Emerickom Aubameyangom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!