NaslovnicaVijestiNeymar dobio nove Nike kopačke napravljene samo za njega

Neymar dobio nove Nike kopačke napravljene samo za njega

Neymar dobio nove Nike kopačke napravljene samo za njega. Naredni put kada vidite Neymara na terenu da igra za Barcelonu, možda će te primijetiti njegove nove intrigantne Nike kopačke.

Neymar dobio nove Nike kopačke

To je zato što će Brazilac imati nove ‘Ousadia Alegria’ kopačke koje su samo za njega napravljene od strane brazilskog umjetnika i dizajnera Bruno Carneiro Mosciaro, poznatijeg kao Bruno Big.

Riječi “Ousadia Alegria” su važne za igrača. Vjeruje se da Neymar te dvije rečenice prevodi kao “Odvažan i radostan” i da to definira njegov stil igre, a također je ima sličnu izreku istetoviranu na svom tijelu.

“Riječ ‘Alegria’ asocira na radost života i nogometne igre, što najviše volim, a ‘Ousadia’ asocira na drskost da se uradi nešto drugačije, što ljudi ne očekuju da vide”, objasnio je 23-godišnjak.

690

Desna kopačka je ilustrirana sa ‘Ousadia’ slikom, dok lijeva strana sadrži “Alegria” umjetničko djelo.

690 (2) 690 (3)

“Kada uzmete vremena da ih pogledate, uprkos tom što izgledaju iste na prvi pogled, one to nisu”, objasnio je Neymar.

Bivši napadač Santosa je u ovoj sezoni postigao 16 golova u 17 utakmica, kako je tim sa Nou Campa u potrazi za reprizom iz prošle sezone i osvajanjem trostruke krune.

Bruno Big je naslikao veliko platno kako bi lansirao 1000 kutija “Ousadia Alegria” kopački i dao prvu kutiju od sebe velikom Neymaru. Preostalih 999 kutija će biti dostupna za kupovinu na Nike Football App od 31. januara.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!