NaslovnicaVijestiNeymar gleda utakmice na ilegalnom streamu: Zbog ovoga bi mogao i do...

Neymar gleda utakmice na ilegalnom streamu: Zbog ovoga bi mogao i do pet godina u zatvor

Možda je najskuplji igrač svjetskog nogometa, ali Neymar još uvijek koristi ilegalne streamove poput nas ostalih.

Neymar gleda utakmice

Budući da je jučer bio suspendiran u pobjedi PSG-a nad Strasbourgom (4-1), brazilska zvijezda nije učestvovala, ali je objavio sliku kako gleda utakmicu na svom laptopu.

Kada je objavio sliku bilo je vrlo jasno da Neymar utakmicu nije gledao legitimno.

Presudni dokaz je bio pop-up prozor koji je iskočio da se “Nina nalazi samo kilometar od njega”, a to možemo vidjeti samo na ilegalnim streamovima.

Bivši igrač Barcelone, multimilijunaš koji tjedno inkasira oko 600.000 funti, gledao je utakmicu na ilegalnim streamovima, baš kao i mi obični ljudi.

Neymarova objava bila je posebno zanimljiva s obzirom na to da je citiran kako kaže da ne uživa u gldanju utakmica kada ne igra.

Govoreći pred Otrom 2019. godine, Neymar je rekao: “Ne volim gledati nogomet kada ne igram. Ne sviđa mi se. Rijetko gledam utakmice na TV-u. Vrlo rijetko. Gledam ga kad igra moja momčad i kad ja ne igram, ali druge utakmice ne volim gledati.”

U prosincu je više od 7000 ljudi za koje se sumnja da su ilegalno gledali utakmice dobilo pisma od policije, gdje su upozoreni da bi se mogli suočiti sa zatvorom.

Pisma su usmjerena na one za koje se sumnja da su koristili IPTV i Kodi kutije za streaming kanala poput Sky Sportsa, uz upozorenje policije da bi mogli završiti u zatvoru najviše pet godina ako nastave kršiti zakon.

Kako izvještava Chronicle Live, Kieron Sharp, izvršni direktor Federacije protiv krađe autorskih prava, rekao je:” Ove su obavijesti izravni i alarmantni poziv za buđenje za ljude koji koriste ilegalne streamove.”

“Ako koristite ilegalne usluge streaming servisa, odgovorni ste za svoje postupke i bit ćete progonjeni.”

“Ovo nije siva zona i ne vrijedi riskirati.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!