NaslovnicaVijestiNEYMAR, GRIEZMANN, MESSI, SUAREZ? Evo kako bi sastav Barcelone mogao izgledati sljedeće...

NEYMAR, GRIEZMANN, MESSI, SUAREZ? Evo kako bi sastav Barcelone mogao izgledati sljedeće sezone!

Budući da je Real Madrid ovog ljeta potrošio više od 300 milijuna funti, Barcelona zna da moraju odgovoriti.

sastav Barcelone

Ekipa Ernesta Valverdea možda jeste završila 19 bodova ispred svog suparnika Real Madrida prošle sezone, ali Zinedine Zidane i Florentino Perez prave veliki remont ovog ljeta.

Barcea će ipak imati novo lice na Nou Campu i spremno za predsezonu.

Šampioni La Lige su doveli Ajaxovu zvijezdu Frenkie de Jonga u siječnju, a 22-godišnjak je ostao u Nizozemskoj do kraja sezone.

Ali bit će veliko iznenađenje ako De Jong bude jedino novo pojačanje koje se pojavilo u katalonskom klubu ovog ljeta.

Nigerija – Gvineja: Najava drugog kola Afričkog Kupa Nacija!

Antoine Griezmann u potpunosti očekuje da će doći na Nou Camp ovog ljeta, nakon što je predsjednik Atletico Madrida, Gil Martin, priznao: “Jasno mi je gdje će Griezmann igrati. Poznato je to od ožujka. On ide u Barcelonu.”

Telegraph također izvješćuje da će se Griezmann pridružiti Barceloni 1. srpnja, a klub će pokrenuti klauzulu o oslobađanju od 120 milijuna eura.

A tu je i Neymar.

Brazilac želi otići iz PSG-a i želi se vratiti u Barcelonu.

Prema izvješću katalonskih novina Sport, Neymar i Barcelona su psotigli usmeni dogovor oko ponude ugovora.

U izvješću se navodi da će Neymar potpisati petogodišnji ugovor sa Blaugranom, koji će ga držati na Nou Campu do njegove 32. godine.

Ali da li Barcelona može imati Neymara i Griezmanna u istoj ekipi? – kao što imaju Messija i Suareza.

Pa, Sport je objavio zanimljive napade Barcelone i vjeruju da postoje tri moguća rješenja.

OPCIJA 1 (4-3-3)

Sustav koji očekujete da ćete vidjeti u Barceloni – ali to je sustav koji bi značio da će Suarez ispasti iz sastava ako Greizmann i Neymar dođu u ekipu. Neymar bi bio na lijevoj strani i Griezmann bi djelovao desno. To bi Messija ostavilo kao ‘lažnu devetku’.

OPCIJA 2 (4-4-2/4-2-4)

Suarez, Messi, Neymar i Griezmann u istoj ekipi. Wow. U ovom sastavu, Neymar i Griezmann bi opet djelovali po krilnim pozicijama, a Suarez bi bio središnja točka napada. To bi Messiju dalo više slobode. Međutim, dva novopridošla igrača bi dobila neke obrambene dužnosti.

OPCIJA 3 (4-2-3-1)

Ponovo, Suarez, Messi, Neymar i Griezmann bi mogli igrati zajedno u sastavu. Slično sustavu 4-2-4, Neymar i Griezmann bi imali manje obrambenih dužnosti, dok bi Messi igrao dublju ulogu broja 10.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!