NaslovnicaVijestiNEYMAR IMA JEDAN USLOV: Evo što traži od Barcelone kako bi se...

NEYMAR IMA JEDAN USLOV: Evo što traži od Barcelone kako bi se vratio na Camp Nou!

Prema pisanju španjolskih medija, napadač Paris Saint-Germaina Neymar poručio je čelnicima Barcelone kako mu moraju ispuniti jedan uslov ukoliko žele da se vrati na Camp Nou, koji je napustio prije dvije godine, kada je otišao u francuski klub za rekordnih 222 miliona eura.

Neymar postavio uslov Barceloni

Naime, kako navodi Don Balon, Brazilac je zatražio da se u Barcu vrati i Dani Alves, o čijem povratku se također piše u posljednjih nekoliko dana, otkako je potvrdio kako je napustio Park prinčeva nakon isteka ugovora.

Povratak Alvesa možda i ne bi bila loša ideja za čelnike Barcelone, s obzirom da defanzivac na ovogodišnjoj Copa Americi, koja se održava u njegovom rodnom Brazilu, pokazuje da ima još štošta za ponudi, iako mu je 36 godina.

Pored toga, u katalonskom gigantu imaju mnogo problema sa tom pozicijom desnog beka, s obzirom da ni Nelson Semedo, a ni Sergi Roberto nisu briljirali u proteklih par sezona. Stoga, dovođenje Alvesa bi bila mala cijena za dovođenje jednog od najboljih igrača svijeta, Neymara, te ostaje da vidimo da li će u Barceloni pristati na ovaj zahtjev.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!