NaslovnicaVijestiNeymar ima novu frizuru: Procedura je trajala čak četiri sata!

Neymar ima novu frizuru: Procedura je trajala čak četiri sata!

Neymar je ponovo promijenio frizuru i sigurno će ga zezati u PSG-u kada se pojavi na predsezonskom treningu. Brazilska zvijezda je tijekom godina promijenila niz stajlinga, od klasičnog mohawka u Santosu do skinhedsa, pa čak i odvažnog ružičastog barneta prošle godine.

Neymar ima novu

No, njegov najnoviji izgled ne iznenađuje navijače na društvenim mrežama.

Nekoliko dana nakon poraza na Copa Americi od Argentine i Lionela Messija na Maracani, Neymar sada ima plave pletenice koje izgledaju poput dredova zahvaljujući nadogradnji kose i sada sliči američkom pjevaču Ty Dolla Sign.

Reakcija navijača bila je prilično brutalna i nadamo se da je nitko neće pokazati Graemeu Sounessu jer će biti ozbiljno zabrinut.

Neki navijači smatraju da se 29-godišnjak kažnjava zbog neuspjeha sa Brazilom na Copa Americi.

Nanda Burguesinha, brazilska kolegica, bila je mozak Neymarovog stila i provela je četiri sata izvršavajući posao.

“Pitala sam ga što želi i smislili smo ovaj drugačiji izgled koji čuva njegovu autentičnost”, napisala je na Instagramu, gdje je podijelila slike njegove frizure.

“Postupak je trajao četiri sata i protekao je vrlo glatko.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!