NaslovnicaVijestiNeymar imenovao svog savršenog igrača!

Neymar imenovao svog savršenog igrača!

Neymar je otkrio da bi njegov savršeni igrač bio kombinacija Zlatana Ibrahimovića, N’Goloa Kantea i njegovog starog rivala iz njegovih dana u Barceloni: Sergija Ramosa.

Od superzvijezde Brazila i PSG-a zatraženo je da sastavi idealnog igrača iz snova, uzimajući specifične elemente svjetskih elitnih nogometaša. Ali prvo je imao važno pitanje.

“O čovječe…savršen igrač? Mogu li imenovati sebe ili ne?”, rekao je Neymar. “Mogu se smatrati dobrim.”

“Mislim da se tjelesnost Cristiana Ronalda, Ibrahimovićeva elastičnost, igra glavom Sergija Ramosa, brzina Mbappea mogu spojiti.”

“Lijeva noga Messija, moja desna noga, pozicioniranje Lewandowskog, oduzimanje lopte Kantea i kreiranje igre u veznom redu od Verrattija.”

Neymar je sastavio Power Ranger igrača kojeg bismo zapravo voljeli vidjeti na terenu. Lijeva noga Lionela Messija uvijek je sjajan odogovr, kao i Kylian Mbappeov tempo, dok se Robert Lewandowski sigurno može pohvaliti nevjerojatnim pozicijskim instiktima unutar kaznenog prostora.

Međutim, zanimljivo je čuti kako se Neymar divi Kanteovim vještinama oduzimanja lopti, razigravanju Marca Verrattija i zračnu snagu ikone Sergija Ramosa.

Neymar sada nije odabrao samo najbolje igrače. Pitali su ga tko će biti sljedeći Brazilac koji će zablistati u svjestkom nogometu i on se prvo odlučio i imenovao 20-godišnjeg veznjaka Palmeirasa.

“Gabriel Menino”, odgovorio je Neymar.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!