NaslovnicaVijestiNeymar izveo jedanaesterac protiv Monaca: Što će Mbappe reći na ovo?

Neymar izveo jedanaesterac protiv Monaca: Što će Mbappe reći na ovo?

Neymar je izveo jedanaesterac za PSG protiv Monaca u nedjelju navečer unatoč tome što je menadžer Christophe Galtier priznao da je Kylian Mbappe bio broj 1 za izvođenje jedanaesteraca u utakmici.

PSG je sredinom drugog poluvremena uspio poravnati rezultat protiv Monaca. Pogodak je postigao Neymar koji je izborio jedanaesterac, a potom preuzeo odgovornost i s bijele točke zatresao mrežu protivnika.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ono što je mnoge iznenadilo je Mbappeova odluka da pusti Brazilca da izvede jedanaesterac. Upravo je zbog toga došlo do nesuglasica između ove dvojice nogometaša tijekom utakmice protiv Montpelliera u drugom kolu, koje su u međuvremenu riješene dogovorom da Mbappe ubuduće izvodi sve jedanaesterce.

To se prošlu noć nije dogodilo i bit će zanimljivo vidjeti koji je točan razlog ovakvog slijeda događaja.

Neki smatraju da je Neymar izveo jedanaesterac jer ga je izborio, dok drugi smatraju da mu je Mbappe prepustio jer je PSG bio u zaostatku, a Brazilac je bolji izbor jer je bolji izvođač jedanaesteraca od njega.

Galtier je nakon toga potvrdio da je Mbappe bio ispred Neymara u redoslijedu jedanaesteraca za utakmicu.

“Na ovoj utakmici, Kylian Mbappé je bio broj 1 izvođač jedanaesteraca, a Neymar broj 2”, rekao je nakon utakmice.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!