NaslovnicaVijestiNeymar je novi brazilski Ronaldo: Zvijezda PSG-a oštro kritizirana zbog svog novog...

Neymar je novi brazilski Ronaldo: Zvijezda PSG-a oštro kritizirana zbog svog novog izgleda!

Neymara su oštro kritizirali zbog njegovog tijela, nakon što su se slike zvijezde PSG-a na odmoru pojavile na internetu i postale viralne.

Neymar je ljetovao u Brazilu, pomažući reprezentaciji u finalu Copa Americe, no uprkos tome je izgubio od svog bivšeg suigrača Lionela Messija i Argentine.

Napadač se tek treba vratiti treninzima sa PSG-om, jer mu je dopuštena produžena pauza, dok su oni koji su se već vratili sudjelovali u nedeljnom Trphee des Champions kupu.

Dok su Neymarovi suigrača gubili 1-0 od prvaka Ligue 1 Lillea u Tel Avivu u Izraelu, bivša zvijezda barcelone bila je zauzeta sunčanjem.

Navijači nisu bili impresionirani sa onim što smatraju da nije idealna građa za nogometaša elitne razine, čak i ako je još na odmoru.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!