NaslovnicaVijestiNEYMAR NAJAVIO TRANSFER?! "Svako bi volio da igra tamo!"

NEYMAR NAJAVIO TRANSFER?! “Svako bi volio da igra tamo!”

Zvijezda PSG-a, Brazilac Neymar, rekao je kako mu prija interesovanje španjolskog velikana, te da bi svako volio igrati tamo.

Nogometaš Paris Saint-Germaina Neymar u razgovoru za Globo TV otkrio je da mu prija interesovanje Real Madrida, sa kojim ge mediji već poduže vrijeme povezuju.

“Da li želim da igram u Realu? Pa to je jedan od najvećih klubova na svijetu, nema igrača kojeg povezuju sa Realom da ne bi volio igrati tamo”, rekao je Brazilac na početku razgovora, a potom dodao:

“Samo odmah da razjasnimo, nisam rekao da želim da pređem u Madrid. Sretan sam u Parizu. Međutim, nikad ne znate šta donosi budućnost”.

Španjolski mediji su pisali da je moguć i Neymarov povratak u Barcelonu…

“Igranjem u tom klubu sam ostvario dječački san. Zbog toga se osjećam ispunjeno”.

Navodno, Neymar je otišao iz Barcelone jer je na Camp Nou konstantno bio u Messijevoj sjeni, te da bi povećao svoje šanse za osvajanje Zlatne lopte, ali otišao je u nekompetitivnu ligu u kojoj je PSG miljama ispred ostatka lige, tako je je sve češće iskazivao nezadovoljstvo, kao i želju da se vrati u Španjolsku.

Ofanzivac smatra da u nogometu nikad ne treba reći nikad.

“U modernom nogometu stvari se prebrzo dešavaju, a sam igrač malo može da utiče na to. Danas sa vama razgovoram o tome kako sam sretan u Parizu, ali ko zna šta će se desiti za tri mjeseca”, ostao je zagonetan Neymar.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!