NaslovnicaVijestiNEYMAR NAPOKON ODGOVORIO: Evo što je rekao nakon prozivke Nasser Al-Khelaifija -...

NEYMAR NAPOKON ODGOVORIO: Evo što je rekao nakon prozivke Nasser Al-Khelaifija – stvari su se zakuhale!

Real Madrid je možda već potrošio više od 300 milijuna funti ovog ljeta, ali Barcelona bi mogla završiti najznačajniji posao u ovom prijelaznom roku.

NEYMAR NAPOKON ODGOVORIO

To je zato što su se posljednjih dana pojavili senzacionalni izvještaji, koji povezuju Neymara sa povratkom na Nou Camp.

Brazilac je napustio Barcu 2017. godine zbog svjetskog rekorda od 222 milijuna funti. Trebat će im nešto slično kako bi se napadač vratio.

Ali to je nešto što sve tri strane naizgled žele.

U nedelju navečer, L’Equipe je izvijestio da će PSG biti voljan dopustiti Neymaru da ode ako primi odgovarajuću naknadu. Predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi uskoro je izašao i rekao da ne želi nikakvo ponašanje slavnih u klubu i da ga nitko nije prisiljavao da potpiše za ovaj klub.

Šampioni La Lige možda već rade na dogovoru da dovedu Antoine Griezmanna u klub, ali sada navodno daju prednost Neymaru.

Prema riječima El Munda, Josep Maria Bartomeu traži načine da dovede Neymara – čak bi mogao uključiti i prekidanje sporazuma sa Atletico Madridom u smislu potpisivanja Griezmanna.

I čini se da je određeni Lionel Messi zainteresiran za ponovno spajanje sa Neymarom.

Prema istom izvješću, osobno je nazvao Bartomeua kako bi osigurao povratak Neymara.

Argentina – Paragvaj: Messi i društvo nemaju pravo na kiks

Dakle, to su dvije od tri stranke koje žele da se posao dogodi.

Što je sa samim igračem?

Pa i on je jako oduševljen kako to zvuči.

Prema riječima Mundo Deportiva, on je razgovarao sa Al-Khelaifijem i razjasnio je svoje zahtijeve.

“Ne želim više igrati u PSG-u. Želim se vratiti u svoju kuću, koju nikada nisam trebao ni napustiti”, navodno je rekao Neymar.

Dakle, svi žele da se ovo dogodi. Ostalo je još da Barca pronađe rezervnih 250 milijuna funti i riješi sve što se događa sa Griezmannom.

Ovo je transfer saga koja može trajati tjednima i tjednima.

Najnovije vijesti

Nenad Bjelica dobio otkaz u Union Berlinu

0
NENAD BJELICA je danas dobio otkaz u Union Berlinu, kako je objavio njemački prvoligaš na svojim službenim stranicama. Hrvatski stručnjak je smijenjen zbog niza...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!