NaslovnicaVijestiNeymar napravio novi ispad u PSG-u, nitko više nema strpljenja za njegovo...

Neymar napravio novi ispad u PSG-u, nitko više nema strpljenja za njegovo ponašanje

Francuski mediji pišu kako ni ove godine odnos PSG-a i Neymara nije idealan, a kao i prošlog ljeta, bogati Parižani pokušat će se riješiti njegovih usluga u sljedećem prijelaznom roku, s nadom da će ovoga puta biti uspješno.

PSG je u rezultatskoj krizi uoči susreta osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna, a u prošlom kolu doživio je poraz od Monaca. Osim toga, Kylian Mbappe i Lionel Messi upitni su za sutrašnju utakmicu, a tamošnji mediji javljaju kako je nastao novi problem između čelnika kluba i Neymara.

Nakon poraza od Monaca sportski direktor Luis Campos ušao je u svlačionicu i posvađao se s igračima, no posebno je žestoka bila rasprava s Neymarom, a kako Brazilcu ovo nije bio prvi sukob s čelnicima kluba, to bi mogla biti kap koja je prelila čašu i zbog čega će ga se klub pod svaku cijenu pokušati riješiti.

Neymar je u PSG stigao iz Barcelone u transferu vrijednom 222 milijuna eura, a potom je, podsjetimo, novcem koji je dobio od države Katar za sponzorstvo Svjetskog prvenstva 2022. otišao u Barcelonine prostore i s tim novcem otkupio svoj ugovor, odnosno postao je slobodan igrač.

Nedavno se našao na meti kritika i zbog njegovog nesmotrenog ponašanja prozvan je “pojedincem bez poštovanja”, iako učinak na terenu ove sezone uopće nije tako loš, a Neymar je u dobroj formi i puno pomaže suigračima svojim nastupima.

U ovoj sezoni odigrao je ukupno 27 utakmica, te postigao 17 golova i upisao 16 asistencija, što i dalje pokazuje da je u dobroj formi.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!