NaslovnicaVijestiNeymar napušta PSG i prelazi u redove talijanskog velikana?

Neymar napušta PSG i prelazi u redove talijanskog velikana?

Brazilski nogometaš i napadač PSG-a Neymar ponuđen je Juventusu, prenose španjolski mediji.

Naime, Neymarovi menadžeri pregovaraju s upravom Juventusa budući da se čelnici PSG-a pokušavaju riješiti brazilskog nogometaša.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Neymar ima ugovor s pariškim klubom do 2025. godine. Francuski Le Parisien tvrdi da je Neymar nezadovoljan PSG-om jer smatra da je predsjednik Nasser Al-Khelaifi mislio na njega kada je kritizirao nastup momčadi prošle sezone.

“Mogući odlazak Neymara ovog ljeta? Ono što mogu reći je da očekujemo od svih igrača puno više nego prošle sezone. Očito do sada nismo bili dovoljno dobri. Sljedeće sezone cilj je jasan, raditi svaki dan, da damo 200 posto. Da damo sve što imamo za ovaj dres”, rekao je Al-Khelaifi.

Neymar je prošle sezone za PSG odigrao 28 utakmica, postigao 13 golova i osam asistencija.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!