NaslovnicaVijestiNeymar: Nisam simulirao na Svjetskom prvenstvu!

Neymar: Nisam simulirao na Svjetskom prvenstvu!

Zvijezda PSG-a i reprezentacije Brazila Neymar izjavio je kako nije simulirao na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, te da se ne slaže sa kritikama legendarnog Pelea.

Ofanzivac Paris Saint Germaina i reprezentacije Brazila Neymar je izjavio da kritike koje mu je uputio legendarni Pele smatra za zanimljive, ali da se sa njima ne slaže.

Slavni Pele je nedavno komentarisao izdanje mladog sunarodnika na Svjetskom prvenstvu u Rusiji prošle godine, a naročito njegove namjerne padove, teatralne gestove posle duela sa protivnicima, zbog kojih je mnogo kritikovan.

“Teško je čuvati Neymara zbog nogometnih kvaliteta, ali i ostalih stvari koje radi. Razgovarao sam sa njim i podsjetio sam ga na sposobnosti koje posjeduje. On je bio u prvom planu jer nije imao sreće, a Brazil nije osvojio Mundijal. Dva puta smo se sreli u Europi. Rekao sam mu – Bog nogometa ti je dao poklon. To što ti radiš samo komplikuje”, rekao je Pele.

Međutim, Neymar na stvari gleda drugačije.

“Peleove kritike? Smatram da su interesantne. Čim ne pobjeđujete kritike se pojave. Tokom Svjetskog prvenstva nijednom nisam glumatao, nada mnom su pravljeni prekršaji. Ljudi danas o tome mnogo pričaju jer se radi o Neymaru i sve je preuveličano. Poštujem to što je rekao Pele, ali se ne slažim sa time”, kazao je Neymar.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!