NaslovnicaVijestiNeymar objavio razgovore sa igračima Brazila nakon poraza od Hrvatske. Psihički su...

Neymar objavio razgovore sa igračima Brazila nakon poraza od Hrvatske. Psihički su ih uništili

Neymar je uradio jedan nesvakidašnji potez nakon utakmice protiv Hrvatske. Naime, radi se o tome da je bez dozvole svojih igrača iz reprezentacije objavio poruke koje je razmjenjivao sa njima nakon šokantnog ispadanja u četvrtfinalu.

Razgovor sa svima iz grupe vodi Neymar, a iz poruka se vidi kako su on i ostale zvijezde Brazila u užasnom psihofizičkom stanju nakon neočekivane eliminacije.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Neymar se pravdao nakon što je objavio poruke sa suigračima: “Odlučio sam objaviti dopisivanje sa suigračima bez njihovog dopuštenja tako da svi vide koliko smo željeli pobjedu i koliko smo ujedinjeni bili. Pokazat ću samo neke od mnogih poruka koje  smo razmijenili. Obuzeo nas je osjećaj strašne tuge, ali moramo biti jaki i nastaviti dalje. Siguran sam da ćemo se uz podršku našeg naroda vratiti još jači. Ja sam Brazilac s puno ponosa i ljubavi!”

Evo kako je tekao razgovor između njega i Marquinhosa: “Kako si? Javljam ti se da ti kažem kako sam tvoj fan. Jedan penal neće promijeniti što mislim o tebi. S tobom sam zauvijek i ti to znaš. Volim te.”

Marquinhos: “I ja tebe, brate. Trebat će mi vremena da izbacim sve loše iz sebe. A ti? Kako si ti? Hvala ti na poruci i što misliš na mene, brate. Ti si beštija. Tako sam želio da sve bude dobro. Sranje je što je taj penal srušio naš san. Ali moramo biti jaki i vidjeti što nam sve još nogomet sprema.”

Neymar: “Tako treba razmišljati. Bolje od ikoga znam kako nas čekaju dobri i loši trenuci. Ostani jak, osloni se na obitelj i nikada nemoj zaboraviti da nisam samo tvoj suigrač, nego i prijatelj koji ti želi sve najbolje. Volim te i uvijek smo u ovome zajedno.”

Marquinhos: “Brate, istina je sve što kažeš. Samo mi znamo što smo prošli kako bismo došli ovdje. Zato i boli tako jako. Teret koji sada nosim je ogroman, ali Bog zna zašto mi ga je stavio na leđa. Zato što ga mogu podnijeti i nastaviti dalje.”

A zatim je Neymar objavio razgovor sa Thiagom Silvom i Rodrygom.

Neymar: “Brate, tužno je ovo što nam se dogodilo, ali moramo nastaviti zajedno. Stvarno sam ti htio donijeti taj trofej. Ti, ja i Dani Alves zaslužili smo ga najviše. Ali Bog sve zna i ima svrhu za svoja djela.”

Thiago Silva: “Brate, moram ti reći da sam sjebaniji nego što sam mogao zamisliti. Ovo je nepodnošljivo kako se osjećam. Ne mogu vjerovati da smo izgubili. Svaki put kada se toga sjetim, plačem. Ali bit ću bolje.”

Neymar: “Svaki put kada upalim televiziju poludim, jebem ti mater!”

Neymar: “Javljam ti se kako bih ti rekao da si zvijezda. Čast je biti dio tvoje karijere, čuti te kako mi kažeš da sam tvoj idol i gledati te kako postaješ zvijezda za povijest Brazila. Penale promašuju samo oni koji ih pucaju. Ja sam napravio puno grešaka u karijeri i naučio sam iz svake od njih. Ali nikada nisam odustao i uvijek sam težio tome da budem bolji. Jako mi se sviđaš ne zato što si dobar igrač, nego jer si dobar čovjek dobrog srca. Ostani jak, kritike koje primaš učinit će te jakim i onda ćeš se sjetiti svega što sam ti govorio: ‘Brazilu ćeš donijeti naslov’. Želim ti sve najbolje na svijetu. Ovi dana se potpuno isključi, odmori se i vrati se jak. Tu sam za sve što ti treba, kažem ti t bez demagogije. U ovome smo zajedno.”

Rodrygo: “Idole moj, hvala ti na svemu iz dubine srca. Oprosti što sam odgodio ispunjenje tvog sna. Nadam se da ćeš nastaviti osvajati za svoj narod i da ću pri tome biti s tobom. Naravno, ako ti to budeš htio. Uvijek smo zajedno i hvala ti što me voliš.”

Neymar: “Oprosti što to ovo moram reći, ali jesi li ti lud?! Nemaš mi se na čemu ispričavati jer zapamti, penale promašuju samo oni koji ih pucaju. Ti si zvijezda i ja ću te naučiti kako da pucaš penale!”

Rodrygo: “Trebat će mi to…”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!