NaslovnicaVijestiNakon Ronalda i Messija, Neymar osvaja Zlatnu loptu!

Nakon Ronalda i Messija, Neymar osvaja Zlatnu loptu!

Bivši igrač Real Madrida legendarni Kaka kaže kako Neymar osvaja Zlatnu loptu, nakon što se završi era Ronaldo-Messi…

Neymar osvaja Zlatnu loptu

Kaka je svoje kopačke objesio o klin nakon što je jednu sezonu proveo u Amerci, tačnije igrao je za Orlando City, te se još nije odlučio o svojoj budućnosti da li će ostati u nogometu.

Kako prenose mediji Kaka će se najverovatnije posvetiti trenerskoj karijeri, a želja mu je da na početku bude pomoćnik Zidaneu. Bivši veznjak Milana i Real Madrid je od strane novinara bio upitan ko će nakon Ronalda i Messija osvajat Zlatnu loptu.

[su_live_koeficijenti_v2]

“To je nešto najljepše što vam se može desiti u karijeru – da osvojite Zlatnu Loptu, to je individualna nagrada koja mnogo znači. Nravno, svi žele da budu u mugućnosti da kažu ‘Ja sam najbolji’. Osvojio sam Zlatnu loptu, te sam tada shvatio da su moju saigrači veoma veoma važni što samo dobio tu nagradu”, kazao je Kaka, te nastavio:

“Uvijek ću biti zahvalan svojim bivšim saigračima iz Milana zbog te nagrade.”

Novinari su Kaku također upitali i o tome, ko će prvi nakon Ronaldo i Messija osvojiti Zlatnu loptu.

“Nogomet nije neka teška nauka, tako da je teško reći nešto za budućnosti, ali smijem reći da će Zlatnu loptu nakon Messija i Ronalda, osvojiti Neymar.”


Kaka se osvrnuo i na svoju karijeru u kraljevskom klubu.

“U Realu sve što se dešava je ekstremno, kako god dobrih stvari tako i kod loših, zbog toga se morate prilagoditi na taj način na kojem žive novinari i navijači”, rekao je Neymar.

“Za svakog igrača Real Madrid to je nevjerovatno iskustvo, tamo sam mnogo sazrio, najviše kao osoba.”

Osvrnuo se i na James Rodríguez, te je rekao: “James je još uvijek fantastičan igrač, on nije zaboravio kako se igra, jer se to ne može desiti.”

Kaka je za Real Madrid odigrao 85 utakmica, te postigao 23 gola.

[su_live_koeficijenti_v2]

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!