NaslovnicaVijestiNeymar otkrio čime će se baviti nakon što završi nogometnu karijeru!

Neymar otkrio čime će se baviti nakon što završi nogometnu karijeru!

Neymar je imao nekoliko dobrih tjedana za PSG, gdje im je pomogao da uđu u polufinale Lige prvaka pod vodstvom novog menadžera Mauricija Pochettina.

Međutim, očito Brazilac već razmišlja o tome što će raditi nakon što se završi njegova igračka karijera – barem prema novoj ulozi koju je stvorio sa PokerStarsom.

29-godišnjak je sada ambasador kockarske kopanije, te je otkrio da također razmišlja o trajnom igranju pokera.

Neymar tvrdi da voli Poker, te je po tome nazvao i svog kućnog ljubimca psa.

“Istina je da planiram postati profesionalac. Osjećam se vrlo ugodno igrajući poker i mislim da mogu igrati na velikim turnirima nakon što moja nogometna karijera završi,” rekao je.

“Počeo sam igrati tijekom Svjetskog prvenstva 2014. godine i zaljubio sam se u igru. Poker igram agresivno.”

“Postoje sličnosti između nogometa i pokera, način na koji čitate svoju igru i protivnikovu, te birate kada ćete napadati. Znao sam to igrati dok sam bio u Barceloni, a često igramo u PSG-u.”

“Otežavam protivnicima da me čitaju. Prvi put kada sam dobio kućnog ljubimca, nazvao sam ga “Poker”, jer zaista volim ovu igru.”

“Svaki put kad sjednem igrati, težim pobjedi – bilo s prijateljima, bilo na internetu ili na turniru.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!