NaslovnicaVijestiNeymar poslao zanimljivu poruku sunarodnjaku Philippeu Coutinhu

Neymar poslao zanimljivu poruku sunarodnjaku Philippeu Coutinhu

Blizu smo svjedočenju najvećeg transfera u povijesti nogometa, zvijezda Barcelone Neymar će po svemu sudeći uskoro postati novi igrač Paris Saint Germaina, a odšteta koju će francuski klub platiti Barceloni će iznositi čak 222 miliona eura.

Neymar poslao zanimljivu poruku sunarodnjaku Philippeu Coutinhu

Mnogi u ovo ne žele vjerovati sve dok ne vide Brazilca u dresu PSG-a, ali kroz par dana bi se to moglo zaista i desiti.

U katalonskom klubu već razmišljaju kako potrošiti toliku količinu novca i pronaći mu pravu zamjenu, a u posljednje vrijeme se povezuju sa dovođenjem njegovog suigrača u reprezentaciji, Philippea Coutinha.

Međutim, kao pišu katalonske novine Sport, Neymar pokušava nagovoriti Coutinha da mu se pridruži u PSG-u.

Naime, Neymar je navodno kontaktirao Coutinha putem Whatsappa i poručio mu da zaboravi na ponudu Barcelone i da mu se pridruži u PSG-u, gdje bi zajedno činili jedan od najboljih napada trenutno u ligama petice.

Neymar i Coutinho su veliki prijatelji i zajedno igraju za reprezentaciju Brazila još od 14. godine.

Ipak, zvijezda Liverpoola mora ubrzo odlučiti, s obzirom da je ostalo još malo vremena do početka sezone i da Blaugrana što prije želi dovesti zamjenu ukoliko Neymar zaista napusti klub u kojem je proveo četiri godine, odigrao 186 utakmica i postigao 105 golova.

[su_no1forfootball]

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!