NaslovnicaVijestiNeymar razbjesnio navijače PSG-a: Uhvaćen kako igra poker u luksuznom hotelu

Neymar razbjesnio navijače PSG-a: Uhvaćen kako igra poker u luksuznom hotelu

Kao da poraz u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka od minhenskog Bayerna nije bio dovoljan, Neymar se još jednim nepromišljenim potezom pobrinuo da dodatno razbjesni navijače PSG-a.

Samo jednu noć nakon poraza, Brazilac se odlučio zabaviti pokerom u luksuznom pariškom hotelu “Hyatt Regency”, a sve je zabilježeno i objavljeno u Instagram storyjima na službenom Poker Stars profilu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Iste večeri (srijeda) Neymar je igrao i na Mystery Bountyju, još jednom prestižnom turniru čiji ulaz stoji 10 tisuća eura.

Očekivano, navijači PSG-a su apsolutno bijesni na Brazilca koji je po svemu sudeći na izlaznim vratima kluba i teško je povjerovati da će ostati u Parizu sljedećeg ljeta.

Prije nekoliko dana francuski mediji objavili su da odnos PSG-a i Neymara ni ove godine nije idealan, kao što je bio slučaj prošlog ljeta, te da će ga se bogati Parižani pokušati riješiti u sljedećem prijelaznom roku.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!