NaslovnicaVijestiNeymar se oglasio nakon strašne ozljede

Neymar se oglasio nakon strašne ozljede

PSG je ostvario pobjedu protiv St. Etiennea (3-1) u 15. kolu Ligue 1, ali su ostali bez brazilske zvijezde Neymara. On je u 84. minuti izbjegao klizeći start igrača St. Etiennea, ali je nehotice doskočio na njegovu nogu i izvrnuo zglob.

Neymar se oglasio

Neymar je pao sa užasnim izrazom lica, počeo je mahati, signalizirajući da ne može nastaviti utakmicu. Napustio je teren na nosilima i težina ozljede još uvijek nije poznata.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

POGLEDAJTE OVDJE!

Nekoliko sati nakon što je Neymar napustio teren, oglasio se na društvenim mrežama: “Sada ću se oporaviti. Nažalost, ovakve stvari su dio života sportaša. Sve što trebam je podići glavu i nastaviti dalje. Vratit ću se bolji i jači.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!